Grumen Znanja Br. 6 - Agenti Transformacije v2
Nastavljamo sa Agentima Transformacije. Ko je spona za uspješnu transformaciju? Koje osobine i vještine moraju imati?

Grumen Znanja Br. 5 - Spona

Ko je spona za uspješnu transformaciju? Čak i poslije odobrenja novog projekta, potrebno je zadržati fokus na koristima za krajnje korisnike te stalno skalirati tehničke napore i kontinuirano upoređivati i vagati ulaz i izlaz. 


Grumen Znanja Br. 4 - Kompetencije Budućnosti
Kompetencije zaposlenih direktno utiču na performans kompanija. Što se više razvijaju održivost je dugoročnija. U materijalu pogledajte šest kompetencija koje su bitne za održivi razvoj.

Grumen Znanja Nr. 3 - Free Potentials for New
Ovaj sadržaj govori nam o prijeko potrebnim prepoznavanje i oslobađanjem navika koje štete našim procesima. U tekstovima su i neke preporuke o tehnikama kako to postići.

Grumen Znanja Nr. 2 - Agenti transformacije
Sadržaj nam govori o preprekama novim inicijativama kao i prijeko potrebnim pretpostavkama za rast i održivost. Tri aktutelna teksta govore veoma korisno o ovoj temi.

Preuzmi sadržaj ...

icon

Grumen Znanja Nr. 1 - About Mindsets
Ovog puta o uticajnim pojedincima koji nam mogu pomoći u transformaciji, kako ih otkriti, njihovim vrijednostima i vještinama koje su potrebne za transformaciju. Sa ukupno pet fantastičnih tekstova možete se informisati o svim bitnim aspektima ove veoma bitne teme.

Preuzmi sadržaj ...

icon

0 0